WORKSHOPS

Workshops worden door mij gegeven bij diverse winkels in Nederland. Wilt u een workshop met uw eigen groep, op een door u gekozen locatie, neem dan contact met mij op. Daarnaast is het mogelijk om in overleg een door u gekozen techniek-(en) samen te stellen voor een workshop op locatie.
HET EXPERIMENT
In de 5 workshops EXPERIMENTEN worden allerlei  technieken en nieuwe materialen behandeld en uitgediept. KLIK HIERNAAST OP EEN WORKSHOP-LINK VOOR DETAILS. GA NAAR DE PAGINA VRAAG INFORMATIE VOOR AANMELDEN OF INFORMATIE:
Deze workshops zijn bedoeld om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Tevens wordt u geïnspireerd om meer kennis te krijgen over de mogelijkheden van uw naaimachine. Elk experiment is een workshop van 2 dagen. Een voorwaarde om aan het eerste experiment deel te nemen is kennis en ervaring van het vrij machinaal quilten. U kunt meedoen aan één van de andere experimenten als u het eerste experiment hebt gevolgd.
Sommige workshops beslaan meerdere dagdelen!

Klik rechts in het WORKSHOPS venster op de naam van een cursus
om nadere informatie te lezen.  Via de KNOP AGENDA WORKSHOPS kunt u de data en locaties zien waarop de workshops gehouden worden.
© 2017 - copyright Wil Fritsma.nl - alle rechten voorbehouden
Knop_Agenda_Workshops
Knop_Info_en_Aanmelden
Artist Statement
Home
Biografie
Workshops
Galerie
Media
Contact
WORKSHOPS:

EXPERIMENT 1

EXPERIMENT 2

EXPERIMENT 3

EXPERIMENT 4

EXPERIMENT 5

MACHINAAL QUILTEN 1

MACHINAAL QUILTEN 2

TRANSPARANT FRAME

ZIJDE/WOL LANDSCHAP

TRANSFORMATIE

WEVEN MET STOFFEN

LAYERED CIRCLES

PRINTTECHNIEKEN

TEXTIELKAARTEN

SPACE BETWEEN THE SQUARES

SCREENPRINTING EN STENCILLING


BOEKOMSLAG VOOR EEN NOTITIEBOEKJEN I E U W

Vorm Varia 2016

Kantachtig 2016-Deel 1